Co nám Feng shui (Feng - šuej) může nabídnout?

Velmi mě těší stoupající zájem české veřejnosti o zdravé bydlení, dobrý design a využívání disciplíny Feng Shui.

Nejen praktické a krásné bydlení, říkají majitelé nových bytů, ale chceme také nadčasové, ekologické, ve spojení s přírodou a hlavně individuální!

S pomocí Feng Shui vytvářím takové bydlení!

Využíváním principů Feng shui vytvářím životní prostor, který je „šitý na míru“ každému jednotlivci.dávám zde do harmonie všch 5 prvků : OHEŇ, ZEMI, KOV, VODU A DŘEVO. Využívám maximum přírodních materiálů, které vnášejí přírodu do interiéru.

Vybírám takové tvary, barvy, materiály, doplňky a jejich prostorová uspořádání, které se člověku nejen líbí, ale hlavně podporují jeho osobnost a dobíjí ho pozitivní energií! V takto vytvořeném domově, musí být v rovnováze také prvky JINové a JANgové. Potom se zde člověk cítí harmonicky a okolní prostředí ho podporuje  na jeho životní cestě.

Abychom pochopili, jak toho dosáhnout, musíme znát základní principy Feng Shui a jeho prameny.

Na trhu najdeme množství knih o Feng shui (česky Feng - šuej), kde se však dozvíme pouze cca. 20% z toho, jak nám může být FS užitečné, v čem všem nám může pomoci. Většinou tu najdeme úplné základy FS, ale celkovou šíří tohoto učení neobsáhne jedna kniha, i kdyby byla opravdu rozměrná. Pro začátečníky mohu dopručit knihy o Feng shui  od těchto autorů: Hermann Meyer a Gunter Sator, Joey Yap, Gill Haleová, William Spear, Andrew Alois Urbiš nebo LillianToo.

Pro pokročilé zájemce pak knihy od autorů: Stephen Skinner, Joy Yap, Kwan Lau, Wilhelm Gerstung a Jens Mehlhase nebo Pavel Plzák.

Jsem Feng - shui specialista, který využívá nejen širokou škálu výpočtů a vlastních pozorování, ale dokáže udělat celkovou analýzu prostoru a lidí v něm žijících. Dokáži syntetizovat jednotlivé přístupy a navrhnout úpravy interiéru, které jsou ušity každému člověku přímo na míru.

Napište mi, pokud chcete vytvořit takový domov nebo pracoviště: www.moderni-prostor/kontakt

Zpět na přehled